Προσοχή!

Για να σας εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο.

ΕΝΤΑΞΕΙ

Περισσότερες Πληροφορίες

Μόνο για εμπόρους και επαγγελματίες

Ninjago

29/01/2021

Το Ninjago (παλαιότερα γνωστό ως Ninjago: Masters of Spinjitzu μέχρι το 2019) είναι μια σειρά τηλεοπτικών κινούμενων τηλεοπτικών σειρών που παράγονται από το The Lego Group.

Δημιουργήθηκε για να συμπέσει με τη σειρά Lego Ninjago κατασκευαστικών παιχνιδιών, πολλά από τα οποία βασίζονται σε στοιχεία της σειράς. Επικεντρώνεται στον φανταστικό κόσμο του Νιντζάγκο, λέγοντας την ιστορία μιας ομάδας εφήβων νίντζα και τις μάχες τους ενάντια στις δυνάμεις του κακού.

Η σειρά κινήθηκε στη Δανία από την Wil Film ApS για τις δέκα πρώτες σεζόν της.

Το Animation μεταφέρθηκε στο WildBrain Studios στον Καναδά από την ενδέκατη σεζόν του. Η φωνή της αγγλικής γλώσσας έχει καταγραφεί στον Καναδά για ολόκληρη την πορεία της. Το Ninjago ξεκίνησε με δύο πιλοτικά επεισόδια τον Ιανουάριο του 2011, και ακολούθησαν δύο εποχές 13 επεισοδίων που προβλήθηκαν από τον Ιανουάριο έως τον Νοέμβριο του 2012.

Και το θέμα του Lego και η σειρά είχαν διάρκεια ζωής τριών ετών, επομένως η δεύτερη σεζόν προοριζόταν αρχικά να είναι το τελευταίο. Ωστόσο, η συνεχιζόμενη επιτυχία της σειράς και της σειράς των προϊόντων της οδήγησε στο γεγονός ότι συνεχίζεται από τότε με έντεκα εποχές από το 2019. Η σειρά δημιουργήθηκε από τους Michael Hegner και Tommy Andreasen, δύο Δανέζους παραγωγούς κινηματογράφου.

Στη Δανία, όπου βρίσκονται οι πρωτότυπες εταιρίες παραγωγής της σειράς, ο Ninjago έκανε πρεμιέρα στο Nickelodeon. Φέρνει σε διάφορα δίκτυα Nickelodeon διεθνώς και στο Cartoon Network στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Πολωνία. Στον Καναδά, η σειρά μεταδίδεται από την Teletoon και την YTV.


Δες την συλλογή μας ΕΔΩ