Προσοχή!

Για να σας εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο.

ΕΝΤΑΞΕΙ

Περισσότερες Πληροφορίες

Μόνο για εμπόρους και επαγγελματίες

Ελάχιστα Ενδεικτικά Μεταφορικά Κόστη

Σας υπενθυμίζουμε ότι τα μεταφορικά που επιλέγετε με την παραγγελία σας, αφορούν την μεταφορά στην Ελλάδα, από την έδρα μας και μέχρι την διεύθυνση σας. Για τα μεταφορικά που αφορούν την μεταφορά των εμπορευμάτων σας από την Ευρώπη και έως την έδρα μας θα ενημερωθείτε με προσφορά πριν την προεξόφληση της παραγγελίας σας. Σε καμία περίπτωση να μην πραγματοποιηθεί κατάθεση, πριν από την ενημέρωση του λογιστηρίου μας.

Οι παραγγελίες που αποστέλλονται με την συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών επιβαρύνονται με ελάχιστα έξοδα αποστολής :
0-2.00 kg 5,90€ ή πάνω από 2.00 kg 3,50€ per kg.

Κατόπιν συμφωνίας σε περιπτώσεις ασυνήθιστα μεγάλης ποσότητας προϊόντων στην παραγγελία.

(στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ)

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΙΑΤΑ, η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της. Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης της αποστολής (ΜΗΚΟΣ Χ ΥΨΟΣ Χ ΠΛΑΤΟΣ σε εκατοστά/5.000) είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό της βάρος, η χρέωση γίνεται σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης

Σε περίπτωση που τα προς παράδοση προϊόντα της πώλησης είναι άνω των 60 λίτρων ή 40 kg, τότε ο πελάτης υποχρεούται να επιλέξει ο ίδιος τον τρόπο αποστολής με εκ μέρους του εντεταλμένο μεταφορέα. Η μεταφορά επιβαρύνει τον πελάτη ανάλογα με το μέγεθος της συσκευής. Σε περιπτώσεις συσκευών που απαιτούν χρήση ανυψωτικού μηχανήματος το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη.

Ο κίνδυνος από την μεταφορά στην περίπτωση αυτή αλλά και στην μεταφορά με ιδία μέσα του αγοραστή (παραλαβή από την έδρα μας) μεταβαίνει στον αγοραστή.

Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες μόνο χονδρικής πώλησης. Οι παραγγελίες παραδίδονται από την έδρα μας ή την συνεργαζόμενη εταιρεία logistics στην εταιρία ταχυμεταφορών μέσα σε εργάσιμες ώρες (12:00 - 16:00) εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Η Εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για απροσδόκητες καθυστερήσεις παράδοσης των προϊόντων (απεργία των courier, capital controls, υποχρεωτική καραντίνα κ.λ.π). Κατά την παραλαβή ο πελάτης που πραγματοποίησε την αγορά ή κάποιος εξουσιοδοτημένος από αυτόν, πρέπει να πιστοποιήσει με την υπογραφή του ότι :

1. Ο αριθμός των δεμάτων συσκευασίας είναι σύμφωνος με τον αριθμό που αναγράφεται στο συνοδευτικό της παραγγελίας.

2. Η συσκευασία βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και δεν υπάρχει ζημιά, που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τα προϊόντα.

Στην περίπτωση που ο παραλήπτης διαπιστώσει κάποια απόκλιση σχετικά με αυτά που αναφέρονται στις παραπάνω παραγράφους, πρέπει να μην παραλάβει και να ειδοποιήσει την Εταιρεία.

Σε περίπτωση που υπάρχει προσωρινή έλλειψη εμπορεύματος, η Εταιρεία δικαιούται να παραδώσει τα προϊόντα σε διάστημα 30 ημερών από την παραγγελία. Σε περίπτωση που η Εταιρεία αδυνατεί να παραδώσει ακόμη και εντός αυτού του διαστήματος, οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα στον πελάτη.

Τα έξοδα αποστολής των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. Το κόστος αντιστοιχεί σε αποστολή, προστατευτική ή εργοστασιακή συσκευασία (ή και ασφάλιση) με εξουσιοδοτημένο courier, υπηρεσία εξειδικευμένη στις αποστολές προϊόντων.

Για κάθε παραγγελία η οποία έχει πραγματοποιηθεί στο διαδίκτυο η Εταιρεία θα εκδίδει ένα παραστατικό το οποίο θα συνοδεύει την παραγγελία.

Οι ώρες των δρομολογίων της κάθε αποστολής ορίζονται μονομερώς από την Εταιρεία. Οι παραγγελίες που περιλαμβάνουν προϊόντα σε παραγγελία από προμηθευτές (με την ένδειξη «Κατόπιν παραγγελίας») αποστέλλονται μετά την συλλογή όλων των προϊόντων στις κεντρικές αποθήκες της εταιρίας. Δεν αποκλείεται τμηματική αποστολή επιμέρους προϊόντων μίας παραγγελίας.

Τα παραδοτέα κατόπιν της πώλησης προϊόντα και υπηρεσίες αποστέλλονται στη διεύθυνση και στον παραλήπτη που ο πελάτης έχει δηλώσει κατά την υποβολή της παραγγελίας του, η οποία έχει γίνει αποδεκτή από την Εταιρεία

Η Εταιρεία επιλέγει μονομερώς τα μέσα αποστολής (συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών), και τα γνωστοποιεί στον πελάτη με την ηλεκτρονική αλληλογραφία της αποδοχής της παραγγελίας καθώς και το κόστος αποστολής αν υπάρχει ή άλλως αργότερα με νεώτερη αλληλογραφία εφόσον η αποστολή αφορά απομακρυσμένο ή δυσπρόσιτο προορισμό (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά νησιωτική ή ακριτική περιοχή κ.λ.π.).