Προσοχή!

Για να σας εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο.

ΕΝΤΑΞΕΙ

Περισσότερες Πληροφορίες

Μόνο για εμπόρους και επαγγελματίες

Αυθεντικά Προϊόντα

Τα προϊόντα που μπορείτε να αγοράσετε από μας, εμείς τα αγοράζουμε από τους μεγαλύτερους χονδρεμπόρους με αποθήκες στην Ευρώπη. Αυτό στην πραγματικότητα, καθιστά σχεδόν αδύνατο να παραδίδουμε προϊόντα κατώτερης ποιότητας ή μη γνήσια προϊόντα καθώς σε όλα τα προϊόντα μας παρέχεται από τον κατασκευαστή η πανευρωπαϊκή νόμιμη εγγύηση όπως αυτή ορίζεται από τον Ευρωπαϊκό νόμο.. Τα προϊόντα που βρίσκετε στην συλλογή μας προέρχονται από τους ίδιους προμηθευτές που παραδίδουν τα προϊόντα και στα φυσικά καταστήματα.

Έχουμε εξυπηρετήσει με επιτυχία πολλούς πελάτες. Σε περίπτωση που δεν πωλούσαμε γνήσια προϊόντα, αυτό το γεγονός θα είχε φθάσει στο φως. Σε αυτή την περίπτωση, δεν θα μας περίμενε μόνο η επιβολή κυρώσεων από τους κρατικούς θεσμούς, αλλά και μια δικαστική αγωγή από τον κατασκευαστή.

Οι αναφορές των συνεργατών μας μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως εγγύηση ποιότητας προϊόντος καθώς παρέχουμε τα προϊόντα μας σε μια σειρά από καταστήματα σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Γιατί είμαστε τόσο φθηνότεροι;

Αναμφισβήτητα μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις των πελατών μας. Πώς είναι δυνατόν οι τιμές μας να είναι συχνά ακόμη και 50% χαμηλότερες από ότι στα καταστήματα όταν έχουμε τους ίδιους προμηθευτές?

Η απάντηση είναι πολύ απλή. Σε αντίθεση με τα καταστήματα, εργαζόμαστε με πολύ μικρότερα περιθώρια κέρδους. Επιπλέον, δεν χρειαζόμαστε να πληρώνουμε ακριβά ενοίκια σε εμπορικά κέντρα, πλατείες, κέντρα πόλεων κλπ. Το κόστος ενοικίασης ακόμη και των μικρότερων καταστημάτων σε τέτοια σημεία ανεβαίνει σε κάποιες χιλιάδες ευρώ το μήνα. Σε αυτό πρέπει να προσθέσουμε επίσης και το γεγονός ότι, αντίθετα από τα κάποια μικρά καταστήματα, πωλούμε πολύ περισσότερα προϊόντα. Για αυτό αγοράζουμε μεγαλύτερες ποσότητες από τους προμηθευτές μας και, χάρη σε αυτό, έχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Χάρη σε αυτό, είμαστε πάντα σε θέση να σας προσφέρουμε εξαιρετικές τιμές σε αυθεντικά προϊόντα.

Αυθεντικά Προϊόντα