Προσοχή!

Για να σας εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο.

ΕΝΤΑΞΕΙ

Περισσότερες Πληροφορίες

Μόνο για εμπόρους και επαγγελματίες

Θέλετε ένα μηχάνημα που θα “καθαρίζει” για εσάς;

05/06/2021

Τα πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης συνδυάζουν οικονομία νερού και υψηλή απόδοση, ικανοποιώντας και τους ποιο απαιτητικούς καταναλωτές ή επαγγελματίες. Φρεσκάρετε τα οχήματά σας, τα έπιπλα του κήπου, τους τοίχους, τις πλάκες και την αυλή σας με απόλυτη επιτυχία . Είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν οποιονδήποτε εξωτερικό χώρο, στον οποίο έχει μαζευτεί βρωμιά και χώμα.

Τα πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης προσφέρουν την ποιότητα και τους έξυπνους χειρισμούς που περιμένετε Κάθε μοντέλο είναι βελτιστοποιημένο για μέγιστες επιδόσεις καθαρισμού και σχεδιασμένο για μια τέλεια εμπειρία χρήσης. Έξυπνη λειτουργία περιστροφής, ταχυσύνδεσμοι, ανθεκτικές μεταλλικές αντλίες, ρόδες υψηλής πρόσφυσης και άφθονο μήκος σωλήνων είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που σας βοηθάνε να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα, η πλούσια γκάμα εξαρτημάτων προσφέρει λύσεις υψηλού επιπέδου σε ένα μεγάλο εύρος απαιτητικών και χρονοβόρων εργασιών. Επιλέγοντας το κατάλληλο εξάρτημα μπορείτε να εργαστείτε γρήγορα και αποτελεσματικά αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητες του πλυστικού σας.

Το νερό ως καθαριστικό της φύσης έχει απρόσμενες δυνάμεις, κάτι που θα ανακαλύψετε και μόνοι σας με τα σύγχρονα πλυστικά. Η δύναμη πλυσίματος του νερού είναι δύσκολο να ξεπεραστεί όταν συνδυάζεται με την κορυφαία τεχνολογία και τον παγκοσμίου κύρους σχεδιασμό των επώνυμων προϊόντων καθαρισμού. Επειδή το νερό είναι πολύτιμο αγαθό και σε πολλές χώρες υπάρχει περιορισμένη πρόσβαση, δεν θέλετε να σπαταλήσετε ούτε σταγόνα. Τα πλυστικά συνήθως χρησιμοποιούν έως και 80% λιγότερο νερό σε σχέση με ένα απλό λάστιχο. Έτσι έχετε ήσυχη την συνείδηση σας.

Μπορείτε να δείτε την συλλογή μας από πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης και αξεσουάρ στον σύνδεσμο

Δες τα στον σύνδεσμο ΕΔΩ